KoneAgria 8.-10.10.2015

Lähettänyt piippo ajankohtana syyskuuta 18, 2015

Piippo Oyj on mukana KoneAgria -messuilla Tampereella 8.-10.10.2015

 

Tarjoamme messujen aikana paljon ajankohtaista tietoa paalaustuotteistamme. Esittelemme laajan valikoiman paalauslankojamme sekä -verkkojamme.

Suurin mielenkiinto tulee kohdistumaan Piippo Hybrid NG -uutuusverkkoon. Uudella hylsyllä varustetussa verkossa on entistä parempi leikkautuvuus, lujuus ja levittyminen paalin päälle.

Piipon osasto sijaitsee D-hallissa paikalla D315. Tavataan KoneAgriassa lokakuussa!

Lisätietoja www.koneagria.fi

 KoneAgria-tre-banner.jpg


Piippo mukana Nurmi2015-päivillä

Lähettänyt piippo ajankohtana elokuuta 7, 2015

Piippo on mukana Nurmi2015-päivillä 13.8.2015 Ylivieskassa. Osastolla on esillä paalausverkot ja -langat. Tervetuloa käymään juttusilla!

Nurmi2015


Tervetuloa Kevätmessuille Helsinkiin

Lähettänyt piippo ajankohtana maaliskuuta 25, 2015

Tule tutustumaan Piipon kaide- ja sisustusköysiin messuille Helsinkiin!

Suomen suurin puutarha-alan tapahtuma, Kevätpuutarha 15, järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä torstaista sunnuntaihin 26. – 29.3.2015.

Kevätpuutarha on erittäin suosittu ja odotettu tapahtuma kattavan osastotarjonnan ja näyttävän yleiskoristelualueen ansiosta. Yleiskoristelualueen Mökkipihalla on käytetty rakentamiseen Piipon laadukkaita kaideköysiä sekä -tarvikkeita. Voit nähdä käytännössä, miten kaideköydet ovat olennainen osa toimivaa terassiratkaisua.

Kevään suurtapahtumassa on Kevätpuutarhan lisäksi myös OmaMökki, Oma Koti, Sisusta ja  Lähiruoka&Luomu -messut. 

Piipon oma osasto sijaitsee OmaMökki ja Puutarha -alueiden rajalla, eli paikalla 6p79. Osastolla on esillä uudet kaideköydet, köysitarvikkeet ja terassitolpat. Tästä kaudesta lähtien Piippo tarjoaa kuluttajille kokonaisvaltaisen kaideköysivalikoiman, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan aina kaideköysitolpista lähtien.

 

IMG_0283.JPG

 

Piipon osasto odottaa jo messujen alkua ja vieraita.

 

Lisätietoja: Kevätmessujen verkkosivuilla


 

Tiedotteet