Toimitusjohtajan tervehdys

 

Jukka Keisanen Piippo_2www.JPG
Toimitusjohtaja Jukka Keisanen

 

Tervetuloa sijoittajasivuille!

Olen yhtiön toimitusjohtaja, aloitin tehtävässäni syyskuussa 2017. Seuraan toimitusjohtajana parikymmentä vuotta yhtiötä vetänyttä Kari Hirvosta. Piippo Oyj on perinteikäs suomalainen yhtiö, joka seisoo tukevasti omilla jaloillaan - tästä on hyvä jatkaa ja rakentaa tulevaa.

Viime vuosikymmeninä Piippo Oyj on kasvanut kansainväliseksi yhtiöksi, joka tunnetaan hyvin globaaleilla agrituotteiden markkinoilla. Nykyään päätuotteitamme ovat paalausverkot ja -langat. Meillä on panostettu kasvuun ja kansainvälistymiseen jo vuosikymmenien ajan. Olemme levittäneet toimintaamme laajalle: yli 40 maassa toimiva verkostomme huolehtii Piippo-tuotteista ja hoitaa tuotteiden jakelua. Valtaosa liikevaihdostamme tuleekin viennistä. Suurimmat vientimarkkinat ovat Yhdysvallat, Venäjä, Australia, Saksa, Ranska, Puola ja Pohjoismaat.

Tarjoamme näillä sivuilla taustoittavaa tietoa yhtiöstämme sijoituskohteena. Piippo Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Näiltä sivuilta löytyy mm. avainlukumme ja kaikki ajankohtaiset tiedotteet.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme!

 

Ystävällisin terveisin,
Jukka Keisanen
Toimitusjohtaja
Piippo Oyj