Toimitusjohtajan tervehdys

Piippo Oyj:stä on aina ilo kertoa. Yli 70-vuotiaan suomalaisen yrityksen tarina on esimerkki rohkeudesta, älykkyydestä ja sinnikkyydestä. Piippo-brändi on tunnettu Euroopasta Oseaniaan ja Aasiasta Amerikkaan. On tultu pitkälle siitä, kun Matti Piippo vuonna 1942 patentoi menetelmän paperinarun valmistamiseksi.

Tulin itse yhtiöön vuonna 1979. Silloin köysi- ja lankaryhmämme työllisti 13 punojaa ja muutaman toimihenkilön. Suomessa ja naapurimaissa oli yhtiötä, jotka olivat paljon suurempia ja vahvempia kuin silloinen Piippo-Tuote. Aloitimme muiden kirimisen suunnitelmallisesti ja onnistuimme kuromaan välimatkan umpeen.

Nyt muut seuraavat meitä. Tänään voin olla ylpeä yhtiöstä, joka on arviomme mukaan Pohjois-Euroopan johtava köysi-, lanka- ja verkkovalmistaja. Piippo-brändi on maailmanlaajuisesti tunnettu ja tarjoamme innovatiivisia tuotteita kolmelle eri segmentille: Agri, Kuluttajat ja B2B. Piippo Oyj työllistää 90 henkilöä Outokummussa ja joukon myynnin ammattilaisia eri puolilla maailmaa. Jakelumme kattaa yli 30 maata.

Toivotan sinut tervetulleeksi tutustumaan sijoittajasivuihimme!

kari_hirvonen_highres-4_small.jpg

Piippo Oyj
Kari Hirvonen
Toimitusjohtaja