Tervetuloa Piippo Oyj:n sijoittajasivuille

Tarjoamme näillä sivuilla taustoittavaa tietoa Piippo Oyj:stä sijoituskohteena. Voit syventyä haluamiisi tietoihin vasemmalla olevasta valikosta.

Piippo Oyj on kansainvälisesti yksi johtavista paalausverkkojen ja -lankojen valmistajista kansainvälisillä agri -markkinoilla. Lisäksi yhtiö valmistaa kaapelifillereitä vienti- ja kotimarkkinoille sekä jakelee kuluttajatuotteita Suomessa ja lähialueilla. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla. Piippo Oyj on perustettu Suomessa vuonna 1942 ja sen kotipaikkana on Outokumpu.

Nykyään n.100 henkilöä työllistävä yhtiö vie n. 70 prosenttia tuotannostaan yli 40 eri maahan Euroopassa, Aasiassa, Oseaniassa ja Amerikassa. Yhtiön liikevaihto jakautuu eri segmenttien välillä seuraavasti: Agri-segmentti on n. 80 %, Kuluttajasegmentti on n. 15 % ja B2B-segmentti on n. 5 % liikevaihdosta.

Vuosikertomus 2017

VUOSIKERTOMUS 2017
Vuosikertomus koostuu kahdesta eri osiosta: Piippo Oyj:n vuosikatsauksesta sekä tilinpäätös ja toimintakertomus -osiosta. Lue Vuosikertomus 2017 tästä.


Piippo_yrityslogo_uusi.png