Synteettiset köydet

Laaja valikoima synteettisiä köysiä rullatavarana ja pienempinä nippuina. Tuotteiden laatu kestää hyvin vertailun ja siksi ovatkin myös ammattilaisten suosiossa.

2.jpg

Rolleri -köydet

Rolleri vie köysien toiminnallisuuden uudelle tasolle. Valikoimassa paljon köysiä erilaisiin käyttötarkoituksiin pyörivällä kelalla.

3.jpg

Luonnonköydet ja -langat

Luonnonköytemme sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten sisustamiseen ja käsitöihin. Laaja valikoima erilaisia luonnonköysiä sekä –lankoja.

Kaide- ja sisustusköydet sekä tarvikkeet

Kaideköytemme ovat saaneet suuren suosion rakentajien ja remontoijien keskuudessa! Näyttävillä kaideköysillä ja tarvikkeilla viimeistelet niin laiturit kuin terassit.

5.jpg

Synteettiset langat

Luotettavia polypropeenilankoja käytetään lukuisiin eri käyttökohteisiin. Suosittuja ne ovat esimerkiksi pakkausteollisuudessa, puutarhatöissä ja rakennustyömailla kaapelinvedossa.

6.jpg

Kotitalousnarut

Arkiseen käyttöön tarkoitettuja naruja, jotka ovat hyvin tunnettuja suomalaisissa perheissä. Laaja valikoima tuotteita lippunaruista paistinaruihin.

7.jpg

Autoilu

Pitää sisällään runsaan valikoiman erilaisia kiinnittämiseen, sitomiseen tai kuormaamiseen tarkoitettuja tuotteita. Näitä tuotteita käytetään myös muualla kuin autoilussa.

8.jpg

Lenkkiketjut

Olemme laajentaneet valikoimaamme myös terästuotteisiin, kuten lenkkiketjuihin ja vaijereihin. Kaikki lenkkiketjumme ovat terästä ja valmiissa määrämittaisissa pakkauksissa.